Tennissen

Als lid van LTC De Drieslag kun je het hele jaar onbeperkt tennissen. Elk lid van de vereniging ontvangt, na betaling van de verschuldigde contributie, een ledenpas. Deze pas heb je nodig bij het afhangen oftewel het reserveren van een baan en verschaft je toegang tot het clubhuis. Voor aanmelding als lid stuurt u het inschrijfformulier inclusief pasfoto naar de ledenadministratie.

Tossen
Onze vereniging kent tossochtenden en een tossavond op de woensdag. Ze zijn een ideale mogelijkheid voor nieuwe leden om snel mensen te leren kennen. Tijdens deze evenementen worden de aanwezige leden gemixed en worden er in principe dubbelpartijen gespeeld (zowel dames-, heren en gemengd dubbels). Indien het aantal mensen geen viervoud is, kan naar wens eventueel een enkelpartij worden gespeeld.
Deze spelbijeenkomsten zijn bij uitstek geschikt om in wedstrijdsfeer met elkaar kennis te maken. Belangrijk is echter de gezellige sfeer die deze evenementen zo bijzonder maken.
De tossochtend begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur.
De tossavond begint om circa 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 23.00 uur.
Voor de toss-avond is een app gemaakt, zodat je kunt melden dat je komt tennissen respectievelijk zien wie er allemaal komen.  Aanmelden voor de app bij Nico Landsman: nplandsman@ziggo.nl.

Baanverlichting
De aan/uit-knoppen van de lichtinstallatie bevinden zich in de ruimte voor de wedstrijdleiding, rechts van de bar in het clubhuis. Door de groene knop in te drukken schakelt u de verlichting aan. Om 23.00 uur schakelt de verlichting automatisch uit. Verlaat u de baan eerder en niemand volgt u op, schakel dan de verlichting uit door de rode knop in te drukken.
Is de verlichting net uitgeschakeld, dan duurt het ongeveer 10 minuten voordat de lampen opnieuw ingeschakeld kunnen worden.