Clubhuis

Het clubhuis is een centraal punt in ons tennispark.
Naast kleedruimte en douches beschikt het over een gezellige bar waar u koffie/thee kunt zetten of een andere consumptie kunt nuttigen.

Beveiliging
Op 27 maart 2019 is een nieuw veiligheidssysteem geïnstalleerd. Om het clubhuis binnen te kunnen komen heeft u een tag nodig, een elektronische sleutel in de vorm van een druppel. Links naast de deur is een grijze plaat aangebracht. Houd de tag ertegen aan en de deur opent. Voor de tag betaal je een borgsom van € 5,00. Aan de tag zit een label met een nummer. Onthoud dit nummer goed, want bij verlies of kwijtraken moet de betreffende tag uit het beveiligingssysteem worden verwijderd. Meld het bij de ledenadministratie. Daar kan ook nieuwe tag worden verkregen, waarvoor wel weer € 5,00 borg moet worden betaald.

Afsluiten
Als je als laatste het gebouw verlaat, controleer dan of alle lichten uit zijn en er niemand meer aanwezig is. Druk de deur dicht en controleer dat hij dicht is door aan de deur te trekken. Links op de muur, onder de overkapping, zit een gele knop die ‘aan’ is als de beveiliging is uitgeschakeld. Druk de knop goed in en wacht tot het gele lichtje is uitgegaan. Het pand is dan beveiligd.

Reiniging
Natuurlijk zorgt iedereen ervoor dat het clubhuis zo schoon mogelijk wordt achtergelaten. Gebruikte kopjes en glazen dient u af te wassen en weer op hun plek te zetten in de kastjes. Lege flesjes kunnen in het krat onder de bar. Papier en andere rommel stopt u uiteraard in de daarvoor bestemde afvalbak. Is de afvalbak vol, doe dan de volle zak in de container die buiten staat aan de achterkant (vanaf het terras gezien) van het gebouw.
Heb je gebruik gemaakt van de douche, maak deze dan schoon en droog. Zo heeft schimmel geen kans.
De standaard schoonmaakwerkzaamheden worden door een externe kracht uitgevoerd, gewoonlijk op woensdagmorgen.

Consumpties afrekenen
U kunt de consumpties op twee manieren betalen: geld in het daarvoor bestemde kistje doen of betalen met de pinpas. Het kistje wordt in principe elke dag geleegd, zodat eventuele onverlaten weinig in het clubhuis te zoeken hebben.

Pinautomaat
Voor het gemak en de veiligheid is een pinapparaat aangeschaft. Daarmee kan iedereen zelf eenvoudig zijn consumpties afrekenen. De pinautomaat staat naast het geldkistje op de oplader. Hij kan uit de oplader worden genomen om het eventueel nog handiger te gebruiken. Zie het plaatje. Vergeet niet het apparaat na gebruik weer op de oplader aan te sluiten.

Hoe werkt het?

Eigenlijk net als een gewoon pinapparaat.
1. Druk op een willekeurige toets.
2. Toets het bedrag in. Wel opletten dat je het juiste bedrag intoetst anders krijgen we voor een biertje zo maar 180 euro betaald. Dat zouden jij en wij niet willen.
3a. Heb je een betaalkaart waarmee je contactloos kunt betalen, dan leg je die op het scherm. Als het akkoord signaal komt, ben je klaar.
3b. Heb je een standaard kaart, dan moet je de pincode nog invullen. Steek je kaart dan onderin het apparaat. Geef je pincode in en druk op ENTER. De groene knop, zoals gebruikelijk. Heb je iets fout gedaan, druk dan op CANCEL (RODE knop) en begin opnieuw.
4. Na afloop krijg je een pinbon.

Kind kan de was doen.

Makkelijker kunnen we het niet maken.!! En veiliger.