Clubhuis

Het clubhuis is een centraal punt in ons tennispark.
Naast kleedruimte en douches beschikt het over een gezellige bar waar u koffie/thee kunt zetten of een andere consumptie kunt nuttigen.

U kunt momenteel het clubhuis in met uw spelerspas. Zodra het nieuwe veiligheidssysteem is geïnstalleerd (maart) ontvangt u een label/dongel waarmee u het clubhuis binnen kunt komen.

Reiniging
Natuurlijk zorgt iedereen ervoor dat het clubhuis zo schoon mogelijk wordt achtergelaten. Gebruikte kopjes en glazen dient u af te wassen en weer op hun plek te zetten in de kastjes. Lege flesjes kunnen in het krat onder de bar. Papier en andere rommel stopt u uiteraard in de daarvoor bestemde afvalbak. Is de afvalbak vol, doe dan de volle zak in de container die buiten staat aan de achterkant (vanaf het terras gezien) van het gebouw.
Heb je gebruik gemaakt van de douche, maak deze dan schoon en droog. Zo heeft schimmel geen kans.
De standaard schoonmaakwerkzaamheden worden door een externe kracht uitgevoerd, gewoonlijk op woensdagmorgen.

Consumpties afrekenen
U kunt de consumpties op twee manieren betalen: geld in het daarvoor bestemde kistje doen of betalen met de pinpas. Het kistje wordt in principe elke dag geleegd, zodat eventuele onverlaten weinig in het clubhuis te zoeken hebben.

Pinautomaat
Voor het gemak en de veiligheid is een pinapparaat aangeschaft. Daarmee kan iedereen zelf eenvoudig zijn consumpties afrekenen. De pinautomaat staat naast het geldkistje op de oplader. Hij kan uit de oplader worden genomen om het eventueel nog handiger te gebruiken. Zie het plaatje. Vergeet niet het apparaat na gebruik weer op de oplader aan te sluiten.

Hoe werkt het?

Eigenlijk net als een gewoon pinapparaat.
1. Druk op een willekeurige toets.
2. Toets het bedrag in. Wel opletten dat je het juiste bedrag intoetst anders krijgen we voor een biertje zo maar 180 euro betaald. Dat zouden jij en wij niet willen.
3a. Heb je een betaalkaart waarmee je contactloos kunt betalen, dan leg je die op het scherm. Als het akkoord signaal komt, ben je klaar.
3b. Heb je een standaard kaart, dan moet je de pincode nog invullen. Steek je kaart dan onderin het apparaat. Geef je pincode in en druk op ENTER. De groene knop, zoals gebruikelijk. Heb je iets fout gedaan, druk dan op CANCEL (RODE knop) en begin opnieuw.
4. Na afloop krijg je een pinbon.

Kind kan de was doen.

Makkelijker kunnen we het niet maken.!! En veiliger.