Clubkampioenschappen 2016

Onlangs hebben leden van LTC de Drieslag in Hoog Keppel met elkaar gestreden om de clubkampioenschappen. Er werden maar liefst 36 wedstrijden gespeeld, in 5 categorieën; enkelspel (dames en heren) en dubbelspel (dames, heren en mixed). Mooie partijen en sportief spel voerden de boventoon en ook op het terras was het tijdens de zwoele zomeravonden goed toeven met heerlijke hapjes en drankjes. In de finale heren enkel gingen Marcel Wisseborn en Jarno Bambang Oetomo  met elkaar de strijd aan en mocht Marcel na 3 spannende sets, waar het toegestroomde publiek volop van kon genieten, met de 1e prijs naar huis. In de dames dubbel waren het Lidy Kamperman en  Annemieke Bloemers die de hoogste eer ten deel viel. In de finale heren dubbel kwamen (wederom) Marcel Wisseborn en Herbert Hazelaar als winnaars uit de bus. Het mixed dubbelspel werd tenslotte glansrijk gewonnen door Kars en Mirjam Bambang Oetomo.

Dankzij het prachtige nazomerweer, de ontspannen, gezellige sfeer en de uitstekende organisatie kan worden teruggekeken op een succesvol clubtoernooi.

Voor de plaatjes: kijk onder het menu ‘Foto’s’ hier op de website en kies Clubkampioenschappen.