Zomergasten

Nee, we gaan niet een relatief populair VPRO programma nadoen. We hebben tenslotte geen Thomas Erdbrink in de gelederen, die dat programma deze zomer gaat presenteren.

We doelen op wat onbekende mensen die hebben gereageerd op onze advertentie in de huis-aan-huisbladen Contact en Doetinchem Stad. Daarin hebben we mensen uitgenodigd om (tegen betaling uiteraard) de zomermaanden (juni, juli en augustus) kennis te maken met tennis (en LTC De Drieslag) en de conditie bij te houden. Een aantal sporten ligt zomers plat om het zo maar te zeggen en zij kunnen bij ons dus vast wennen aan de tijd dat ze niet meer zo nodig hoeven te voetballen, hockeyen, handballen, noem maar op. Met andere woorden: kijken naar onze – en hun – toekomst.

Inmiddels hebben we 15 aanmeldingen en we trappen a.s. vrijdag 3 juni met deze groep af door samen te gaan tennissen. Deze mensen krijgen een “afhangpasje” waarmee ze niet in de kantine kunnen maar wel op de baan kunnen afhangen. Dat betekent voor onze leden dat er dus mogelijk “onbekende gezichten” op de baan verschijnen.

Uiteraard is het de bedoeling dat ook jullie deze “zomerleden” behulpzaam zijn. Betrek ze bij het tennisgebeuren, kom tossen op de woensdag (dat doen de zomerleden ook), help ze in de kantine, steek het licht voor ze aan als daar behoefte aan is, etc. etc.

Vanuit het bestuur vast dank voor jullie gewaardeerde medewerking.