Toss App en avond

Uit de enquête die eind maart werd rondgestuurd bleek dat de vrijdagavond als toss-avond voor veel van onze leden niet de ideale avond is. We hebben daarom besloten om de toss-avonden te verplaatsen naar de woensdagavonden. Er wordt vanaf nu dus niet meer op de vrijdag getosst maar op de woensdagen.

Met ingang 8 juni beginnen we om 19.15 uur met de eerste ronde. We spelen steeds drie kwartier, dus de volgende ronde is dan om 20.00 uur. Mocht je niet gelijk om 19.15 uur kunnen, dan kun je gewoon de tweede (of derde) ronde aansluiten.

Toss-App

Veel van onze leden hebben ook aangegeven dat ze het fijn zouden vinden als ze van tevoren weten dat anderen ook gaan tossen. We hebben hiervoor een whatsapp groep “Drieslag Toss” in het leven geroepen. Wanneer je daarin opgenomen wilt worden, stuur dan een mail met je 06-nummer naar marcel.wisseborn@gmail.com en je nummer wordt toegevoegd. Je kunt dan iedere woensdag zien wie er allemaal komen tossen en zelf ook aangeven of je wel of niet komt. Ook kunnen we daarmee aangeven wanneer het tossen (vanwege slecht weer of andere calamiteiten) een keer niet doorgaat zodat je niet voor niets naar de baan komt.