Versoepeling maatregelen

Sinds vorige week woensdag zijn de maatregelen om het coronavirus in bedwang te houden, versoepeld. We hebben overleg met de gemeente gehad en ook van die kant zijn er geen bezwaren gekomen. We mogen dus weer “normaal” gaan tennissen. Ook voor de jeugd hoeft er geen verplichte toezichthouder meer aanwezig te zijn op momenten dat zij willen spelen. Uitgangspunt voor iedereen is én blijft dat je je gezonde verstand gebruikt en dat de regels vanuit het RIVM onverkort van kracht blijven: anderhalve meter afstand – ook in de kantine en op het terras – geen handen schudden, niet naar de baan als je verkouden en/of grieperig bent (laat je dan testen). etc. Of je nou voor of tegen bent, houdt je aan de regels, we willen nog steeds niet het risico lopen dat we de banen weer moeten sluiten.

Vanuit de KNLTB is het dringende advies uitgegaan om het “reserveren op afstand”, zoals wij dat inmiddels via de KNLTB Club app doen, te handhaven. Tot 1 augustus is deze dienst gratis en we hebben vooralsnog besloten dat advies te volgen. Eind deze maand zal het bestuur evalueren of dit in in de toekomst blijft bestaan.

Omdat er geen maximum meer geldt voor het aantal spelers dat op de baan aanwezig is, kan er weer “vrij” worden getosst op de woensdag.

Vanaf nu kunnen kantine, kleedkamers en douches weer gebruikt worden.

Wanneer er vragen / opmerkingen / verzoeken / etc. zijn, mail die dan s.v.p.