Onderhoud en grote beurt

Zaterdag 16 maart is de jaarlijkse voorjaarsbeurt voor het tennispark uitgevoerd. Alles is weer ‘spic en span’. Het groen rond de banen en in het bos is aangepakt, het pad is schoongemaakt, de bloemetjes zijn door Pauline Assink weer in het perk op het pleintje met de vlag geplaatst en de banen zijn aangepakt. Daarnaast zijn de netten opnieuw gespannen. Een extra element zijn de vogelkastjes die zijn opgehangen in de bomen tussen de banen en de Rijksweg. Die zijn er om vogels aan te trekken zodat zij de eikenprocessierupsen kunnen opeten. Biologische opruiming, heel mooi.

Wie de laatste week is geweest, zal geconstateerd hebben dat ook in het clubhuis veel is gebeurd. Dat kon omdat er veel vrijwilligers waren. Hulde voor deze mensen. Muren zijn/worden deels gewit, krukken zijn geverfd, net als de bar. Het ziet er allemaal weer wat frisser uit. Hieronder een paar foto’s van de binnenactiviteiten.