Regio-Toss

Zoals op de Algemene Ledenvergadering al gemeld, is ook onze vereniging aangehaakt in het samenwerkingsverband met de andere tennisclubs in de regio. De verenigingen in Wichmond, Keijenborg, Hengelo, Zelhem en Steenderen en Hoog-Keppel bieden hun leden de mogelijkheid om (samen met minstens één lid van de ontvangende vereniging) op elkaars park te spelen. We hebben hier geen vastomlijnde regels over opgesteld. Je kunt zelf afspraken maken met de leden van de andere verenigingen (zolang het maar een incidentele activiteit blijft, het is uiteraard niet de bedoeling dat je bijvoorbeeld wekelijks in Wichmond gaat spelen).
Een ander onderdeel van de samenwerking is de “regio toss”. Op iedere eerste vrijdag van de maand kunnen onze leden vanaf 20.00 uur gaan tossen op het tennispark van de vereniging die dan aan de beurt is (zie bijlage).  Voor iedereen die geen competitie of toernooien speelt, is dit een uitgelezen mogelijkheid om ook eens op een ander park, tegen andere spelers, te tennissen waarbij meedoen en het plezier in tennissen veel belangrijker is dan “winnen”.
Bijgevoegd treffen jullie de agenda aan, zodat je voor het hele jaar al kunt zien wanneer en waar je kunt gaan tossen.
De aftrap is op vrijdag 1 maart a.s. om 20.00 uur in Wichmond. Het zou leuk zijn wanneer een groot aantal van onze leden dan (gezamenlijk) naar Wichmond afreist!
Op 5 april a.s. wordt er bij ons getosst onder de bezielende leiding van onze tossmaster NICO, vergeet dan zeker niet te komen.

Tennisgroet,
Het Bestuur LTC De Drieslag

Bekijk hier het Regio-Toss programma!