Winterkoningin en -koning

De Wintercompetitie is weer voorbij. Beetje langer geduurd dan gedacht vanwege wat weersomstandigheden, maar afgelopen zondag konden we dan toch de Winterkoningin en Winterkoning huldigen.

Voor de tweede keer op rij werd Carolien Plagman Winterkoningin met 17 wedstrijdpunten. Zij werd op de voet gevolgd door Annemiek Bloemers, eveneens met 17 wedstrijdpunten, maar minder gewonnen games. Derde werd Ineke van Tangeren met 15 wedstrijdpunten.

Bij de heren was het tot op de laatste dag spannend. Twee heren stonden op 16 punten en één op 15. Uiteindelijk werd voor de derde keer op rij Kars Bambang Oetomo de Winterkoning met 18 wedstrijdpunten. Nummer 2 werd Willem Hulshof met 17 punten en nummer 3 Peter van Maastrigt met 16 punten.

Allen gefeliciteerd.

Na afloop werd de gebruikelijke lunch gehouden en omdat het weer opnieuw goed meewerkte kon dat buiten in de zon worden gevierd.

Carolien Plagman met bloemen en trofee

Winterkoning Kars geflankeerd door Bernadette en Wil