Tennispark tot 6 april gesloten

Beste Leden,

Tot onze spijt hebben wij ons tennispark vanavond vanaf 18.00 uur moeten sluiten.   Vanuit de KNLTB kregen wij de oproep om naast het annuleren van de activiteiten ook het tennispark te sluiten. Vrij spelen is dus niet meer toegestaan en gebruik maken van het clubhuis ook niet.

De tennislessen voor de jeugd komen ook te vervallen.

Gezien de ernst van de situatie volgen wij deze oproep op en zal de poort van onze vereniging vanavond worden afgesloten. Hierdoor kan er in ieder geval tot 6 april niet meer getennist worden.

Voor ons is het advies van de KNLTB in deze leidend.   Voor nadere informatie: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/
Het bestuur LTC de Drieslag

Open dag afgelast

Beste Leden en belangstellenden,

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen met betrekking tot de verspreiding van het corona virus, heeft het bestuur besloten de “open dag” van a.s. zaterdag niet door te laten gaan. Er is vanuit het NOC/NSF een dringend advies uitgegaan (bijgevoegd) waarin wordt opgeroepen clubbijeenkomsten, wedstrijden, etc. af te gelasten. De ons omringende verenigingen hebben inmiddels ook al op dit advies gereageerd en hun trainingen, wedstrijden en bijeenkomsten afgelast en ook wij nemen het gegeven advies zeer serieus en hebben daarom dit moeilijke besluit genomen.

Wij betreuren het enorm dat we dit besluit hebben moeten nemen en we bedanken iedereen die zijn/haar best heeft gedaan om de open dag voor te bereiden. We zullen deze dag op een nader te bepalen datum alsnog gaan houden.   Uiteraard mag u de banen gewoon blijven gebruiken en (tot nader order) onderling blijven  spelen. De KNLTB heeft wel geadviseerd om tot 31 maart tenniswedstrijden (competities, toernooien, etc.) af te blazen.

Namens het bestuur,
Marcel Wisseborn