LTC De Drieslag

Dé tennisvereniging van Hummelo, Keppel en Drempt

Onderhoud en grote beurt

Zaterdag 16 maart is de jaarlijkse voorjaarsbeurt voor het tennispark uitgevoerd. Alles is weer ‘spic en span’. Het groen rond de banen en in het bos is aangepakt, het pad is schoongemaakt, de bloemetjes zijn door Pauline Assink weer in het perk op het pleintje met de vlag geplaatst en de banen zijn aangepakt. Daarnaast zijn de netten opnieuw gespannen. Een extra element zijn de vogelkastjes die zijn opgehangen in de bomen tussen de banen en de Rijksweg. Die zijn er om vogels aan te trekken zodat zij de eikenprocessierupsen kunnen opeten. Biologische opruiming, heel mooi. Wie de laatste week is geweest, zal geconstateerd hebben dat ook in het clubhuis …..

Read More

In memoriam André Nieuwhart

Opnieuw hebben we afscheid moeten nemen van een prominent lid van onze vereniging. Op dinsdag 13 november is André Nieuwhart  in ziekenhuis Slingeland overleden. Afgelopen dinsdag 20 november heeft een aantal van onze leden de afscheidsplechtigheid bijgewoond. André was een markante figuur in onze vereniging. Na veel toernooien en competities van de KNLTB werd het vooral tennissen met zijn vaste maten op de zaterdag- en zondagmorgen. Later alleen op zaterdagmorgen met vooral aandacht consumpties en het napraten over alle mogelijke onderwerpen. André kennen we vooral als een technische speler die jou liet lopen, terwijl hijzelf nauwelijks een stap hoefde te doen. Maar vooral herinneren de meesten van ons hem als …..

Read More

Privacy (AVG)

Sinds mei 2018 is de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, van kracht. Ook als vereniging dienen wij aan deze regels te voldoen. In het bestuur is daarnaar gekeken en zijn  twee documenten opgesteld: de Privacy Policy LTC De Drieslag en de Privacy Verklaring LTC De Drieslag Onder het menu Clubinformatie vind je de Pagina over Privacy met links naar deze twee documenten.  

Read More


Voorjaarscompetitie

De Voorjaarscompetitie gaat weer beginnen en dat betekent dat banen bezet worden door de competitieteams. Om op tijd de wedstrijd te kunnen afsluiten zijn per wedstrijd twee banen nodig. Voor de recreanten blijft in ieder geval een baan beschikbaar alsmede baan 1. Onderstaand tref je de dagen aan dat er een competitiewedstrijd is, alsmede de aanvangstijd. Thuiswedstrijden De Drieslag KNLTB Voorjaarscompetitie 2018 Datum        Aanvang    Competitie                                                                                         6-4-2018    19.00           Gemengd dubbel 35+ Vrijdagavond – 4e klasse 7-4-2018    13.30           Heren 17+ Zaterdag – 5e klasse 10-4-2018  10.00           Dames dubbel 17+ Dinsdagochtend – 2e klasse 14-4-2018  09.00          Gemengd 11 t/m 17 jaar Zaterdag – Open klasse 15-4-2018  17.00          …..

Read More