Zomertennis

Evenals de voorgaande jaren, biedt LTC de Drieslag wederom de mogelijkheid om tijdens de zomermaanden uw conditie op peil te houden. Het zomerlidmaatschap geeft gedurende deze maanden onbeperkt toegang tot het park en daarnaast kan worden deelgenomen aan de georganiseerde tennislessen van een diplomeerde trainer.

Voor meer informatie: kijk onder de speciale Zomertennis-link van de menubalk

Direct aanmelden of meer informatie?

Dedrieslag@gmail.com of bel Ferd Vrijbergen; 06 – 245 22 182

*De lessen zullen plaatsvinden op vrijdagavond.

Bereikbaarheid tijdens Keppelrun

Zondag 9 juni (Eerste Pinksterdag) zal het tennispark tussen 8.30 uur en 14.00 uur lastiger bereikbaar zijn we gewend zijn. Die dag wordt de Keppelrun gehouden en dat betekent dat er veel volk aanwezig is en er nogal wat auto’s moeten worden geparkeerd. De monumentenweg zal afgesloten zijn en dus is het tennispark alleen bereikbaar is vanaf de Burgemeester Vrijlandweg.

Het kan zomaar zijn, dat de parkeerplekken voor het tennispark bezet zijn. Parkeren kan echter ook op het parkeerterrein voor de deelnemers aan de Keppelrun (voormalige voetbalvelden, poort direct naast de ingang van het tennispark).

Heb je zin om zelf aan de Keppelrun deel te nemen, kijk dan op www.keppelrun.nl.

Thuiswedstrijden Voorjaarscompetitie 2019

Zaterdag6 april13.00 uur
Zondag 7 april17.00 uur
Dinsdag9 april10.00 uur
Vrijdag19 april19.00 uur
Zaterdag20 april13.00 uur
Maandag22 april17.00 uur
Dinsdag23 april10.00 uur
Vrijdag10 mei19.00 uur
Vrijdag17 mei19.00 uur
Zaterdag18 mei13.00 uur
Zondag19 mei17.00 uur
Dinsdag 21 mei10.00 uur
Vrijdag 31 mei19.00 uur
Zaterdag1 juni13.00 uur

Onderhoud en grote beurt

Zaterdag 16 maart is de jaarlijkse voorjaarsbeurt voor het tennispark uitgevoerd. Alles is weer ‘spic en span’. Het groen rond de banen en in het bos is aangepakt, het pad is schoongemaakt, de bloemetjes zijn door Pauline Assink weer in het perk op het pleintje met de vlag geplaatst en de banen zijn aangepakt. Daarnaast zijn de netten opnieuw gespannen. Een extra element zijn de vogelkastjes die zijn opgehangen in de bomen tussen de banen en de Rijksweg. Die zijn er om vogels aan te trekken zodat zij de eikenprocessierupsen kunnen opeten. Biologische opruiming, heel mooi.

Wie de laatste week is geweest, zal geconstateerd hebben dat ook in het clubhuis veel is gebeurd. Dat kon omdat er veel vrijwilligers waren. Hulde voor deze mensen. Muren zijn/worden deels gewit, krukken zijn geverfd, net als de bar. Het ziet er allemaal weer wat frisser uit. Hieronder een paar foto’s van de binnenactiviteiten.