Najaarscompetitie Jeugd

10 november 2023


Met veel enthousiasme schreven de jeugdleden zich in voor de najaarscompetitie 2023. “Tuurlijk doen we weer mee!”  

De eerste wedstrijd tegen Zutphen (thuis). Met veel plezier, zin en succes alle wedstrijden gewonnen. Altijd weer even spannend zo’n eerste competitiedag.  

De volgende partij tegen Quick-Apeldoorn (uit). Helaas kon deze partij niet doorgaan, vanwege regen en veel water op de gravelbanen.    

De volgende partij zou tegen Welgelegen - Warnsveld zijn. Deze tegenstander had helaas te weinig spelers voor die dag en de wedstijd werd verzet.  

De week erna een leuke pot tegen een andere Apeldoorn, namelijk De Maten, thuis. (Apeldoorn heeft veel tennisclubs..). Heerlijk weer, mooie en spannende wedstrijden met 2 tie-breaks. Uitslag 5-1 voor De Drieslag.  

Het regende en regende, buienradar goed in de gaten houdende, met ook wat droge momenten, op naar de IJsselweide  in Gendringen. Geen bericht, dus het zal wel doorgaan.. Het goede nieuws was dat de hal (naast de tennisbaan) beschikbaar was en dat alle wedstrijden in de hal toch gespeeld konden worden. Leuk! Fijn voor de kijkende ouders, maar nog mooier voor de jongens. Voor het eerst “binnen op vloerbedekking” gespeeld. Een mooie ervaring rijker. Winst 5-1 voor De Drieslag.  

Op de inhaaldag zouden we tegen Quick- Apeldoorn spelen. Helaas weer regen en de wedstrijd werd als niet-gespeeld genoteerd. 0-0   

De laatste wedstrijd (ook inhaal) tegen Warnsveld (thuis) was de laatste partij van deze reeks. Mooie partijen, redelijk weer, lekkere koffie en ranja, lekkere tosti’s en een mooie afsluiting. 4-2 winst.  

Een mooie 2e plek in de competitie voor Siebe Gijsberts, Florent Rexwinkel, Bart Hofstede, Taeke Mertens en Rick Jonker.

Goed gespeeld!                           

Nieuwscategorieën