Uitslag Voorjaarscompetitie

Door vakantie(s) mijnerzijds is er geen aanpassing gepleegd betreffende  de standen  van de voorjaarscompetitie voor de dames en de heren. Dat is nu rechtgezet. Alle standen staan vermeld op de betreffende pagina van het menu Competities.

De dames hebben het uitstekend gedaan in de eerste klasse (17+) van het district op de dinsdagmorgen. Van de acht deelnemende teams in deze afdeling is ons team derde geworden met 3 winstpartijen, 2 gelijke spelen en twee verliespartijen.

Ook de mannen hebben zich behoorlijk geweerd in hun klasse (derde klasse zaterdagmiddag 35+). Net als de vrouwen hadden ze 3 winstpartijen, 2 gelijke spelen en 2 verliespartijen. Desondanks kwamen ze op de vierde plek terecht in hun afdeling.

Hulde voor alle deelnemers.

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *