Clubhuis

Het clubhuis is een centraal punt in ons tennispark:
telefonisch bereikbaar op (0314) 38 19 91.

U kunt het clubhuis altijd in met uw spelerspas, die u altijd bij u dient te hebben om af te hangen. In het clubhuis kunt u zelf koffie zetten of een drankje nemen. Graag wel het bestemde bedrag in het kistje doen. Dit wordt elke dag geleegd, zodat eventuele onverlaten weinig in het clubhuis te zoeken hebben.

Jan Kellenaers en Petra Vanger zijn de beheerders van het clubhuis.

1

1

1

1

1

1

1
Zij  zorgen ervoor dat ons schitterend en nieuw ingerichte clubhuis een schone en gezellige plaats wordt waar de leden gezellig en moegestreden kunnen vertoeven.

Verder zullen zij de activiteiten die door  vrijwilligers worden georganiseerd zoveel mogelijk gaan ondersteunen. Daarbij denken zij aan barbezetting met hapjes en drankjes.

De Tossavond

zal een van die activiteiten zijn waar zij hopen de

gezelligheid op een goed niveau te houden, zoals het laatste jaar overduidelijk is gebleken.

De tossavond is ideaal voor het moment dat u een keer geen tennispartner hebt of als je op zoek bent naar een tennismaatje.  Voor nieuwe leden is het een uitgelezen mogelijkheid om andere leden te leren kennen.

Dus kom eens langs op de donderdagavond. Die avond is er ook de mogelijkheid om aan uw techniek te werken door middel van het ballenkanon ( Deze mogelijkheid is er alleen als er een baan vrij is).  Bij slecht weer zal er gekeken worden of er een alternatief  programma is; bijvoorbeeld het bekijken van een tennis-dvd. Bij deze een oproep aan de leden die hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Tot donderdag 20.00

In het clubhuis ligt een opmerkingenboekje  waarin u vragen of opmerkingen kwijt kunt.
Voor vragen en opmerkingen kunt u ons bellen of mailen :

Jan Kellenaers

(0314) 84 25 32

jkellenaers(at)gmail.com