In memoriam Gerhard de Lind van Wijngaarden

Donderdag 8 februari bereikte ons het bericht dat Gerhard de Lind van Wijngaarden is overleden.

Ik denk dat iedereen Gerhard wel kent. De laatste tijd was hij vooral bezig met het onderhoud van het park waarbij hij een deel van de taken van André Nieuwhart had overgenomen. Regelmatig kon je hem zien met de motor van de bladbazer op zijn rug. Een toegewijde vrijwilliger, waarmee je gemakkelijk een praatje kon maken.
De laatste jaren deed hij het wat rustiger aan, maar daarvoor was hij een toegewijd bestuurslid en nog eerder lid van de Technische Commissie en druk met het organiseren van toernooien, waaronder het Vierdorpentoernooi met Steenderen, Zelhem en Wehl. Je kunt zeggen dat De Drieslag Zijn club was. We verliezen in hem een zeer actief lid van onze vereniging. Niet voor niets is hem het ere-lidmaatschap van onze vereniging verleend.
Hij was ook altijd persoonlijk geïnteresseerd in je doen en laten, maakte een praatje en grapje en kon je – samen met zijn vrouw Leny – laten weten dat wat je voor de vereniging doet, altijd werd gewaardeerd. We verliezen in hem een aimabel en gewaardeerde persoonlijkheid.

Maar het leven gaat door zou Gerhard gezegd hebben, volgens Leny, en dus ook De Drieslag. We zullen hem zeker missen.