Uitwisseling Shot Zeist

Zondag 19 augustus gingen we met negen clubleden – Nico, Irma, Sido, Erna, Pop, Ineke, Greet, Frans en José – om kwart voor twaalf richting Zeist.
Vorig jaar zijn de Shotters bij ons op bezoek geweest. Met deze positieve herinnering nog in het geheugen was dit een goede reden hen nu met een bezoekje te vereren. Het weer was ons goedgezind, een heerlijke temperatuur van ongeveer 24 graden.
Bij aankomst zagen we een prachtige accommodatie waar De Drieslag jaloers op kan zijn. Na kennisgemaakt te hebben werd ons een heerlijke lunch aangeboden.
Om 14.00 uur maakte iedereen zich klaar om de strijd aan te gaan. Het ging niet om de resultaten, zodat er gemixt gespeeld werd. De beide Nico’s verzorgden de indeling, waarbij we drie keer 40 minuten speelden. Voor de meeste spelers was dit meer dan voldoende.
Moe, voldaan en opgefrist begonnen we aan de borrel, waarbij de thuisclub ook nog voor een hapje gezorgd had. De borrel maakte de tongriemen aardig los en de tijd vloog voorbij.

Als afsluiting van een meer dan succesvolle dag gingen we eten bij een prachtig, in de bossen gelegen, Italiaanse bistro.

We hopen op terugkomst van de Shotters in 2019 en hopelijk sluiten dan nog meer Drieslaggers aan.

NB: Nico, bedankt voor de organisatie!

Frans en José