Sponsoractie ‘De Gouden Karper’

Wie kent De Gouden Karper niet? Een prima etablissement middenin Hummelo. Je kunt er goed eten en relaxen – binnen of buiten -, een borrel of biertje drinken als ze verderop carbid schieten, en allerlei bijeenkomsten bijwonen die er worden gehouden.

Misschien minder bekend is dat De Gouden Karper ook sponsor is van een aantal sportverenigingen waaronder de onze.

Als je je lidmaatschapskaart al hebt opgehaald, heb je tevens een kaartje gekregen van De Gouden Karper (zie onder).

Altijd in je zak steken als je naar Hummelo gaat, want voor elke € 15 aan consumpties krijg je een stempeltje (aan de achterkant). Heb je 15 stempels, krijg je € 15 euro terug.

MAAAR!!! en dat is belangrijk voor ons….. wij krijgen ook nog eens € 5 euro.

Op dus allemaal naar Hummelo, drink wat (veel) en eet wat (genoeg), laat je kaart afstempelen en spaar voor eigen korting en ons douceurtje.

Vrijwilligers bedankt

Zaterdag 3 maart was er een bijeenkomst, speciaal voor vrijwilligers. Het bestuur bedankte alle vrijwilligers voor alle werk die in 2017 is verricht, zowel in het clubhuis als erbuiten, zodat ons clubhuis weer presentabel is de ontvangst van anderen, zoals de deelnemers aan de Voorjaarscompetitie en de Zomeravondcompetitie. Naast een drankje konden de aanwezigen een bij de winter horend stamppotbuffet nuttigen. Een mooie gebaar naar de vrijwilligers om ook dit jaar weer volop aan de nodige werkzaamheden deel te nemen. Wellicht voor anderen een aansporing om ook de handen uit de mouwen te steken als daarom wordt gevraagd.